25 Ağustos 2014 Pazartesi

Çocukla Tatil

Yaz tatili programı yapmak gerektiğinde bir çok alternatif beliriyor insanın kafasında. Doğru tercihe giden yolda beklentiler ve şartlar çok önemli tabi ki.

Mesela çocuksuz çiftler için daha sakin bir tatil; deniz, kum, güneş, kitap, eğlenmek bir seçenekken, çocuklu aileler için öncelik hem dinlenmek hem de ufaklıkların mutlu olması ön planda oluyor.
Resim

Tatillerde çocukları mutlu etmek çok zor olsa da sizinle paylaşmak istediğim otelde bunun hiç de zor olmadığını daha gitmeden anlayacağınıza eminim :)

Resim

Bu fotoğraf sadece bir başlagıç :)

Antalya Belek'de yer alan 
Paloma Grubu otellerinden biri olan Paloma Grida Village & Spa her yönüyle güzel ve komforlu bir otel. Paloma Grida Village & Spa,Trip Advisor 2014 Winner ödülüne sahip olan ayrıca sitesinde görebileceğiniz başka bir çok ödüle sahip harika bir otel.

Bana kalırsa en çok da çocuklu ailelerin tercih etmesi gereken bir otel. Neden mi? Fazla yoruma gerek yok, işte fotoğraflar ;) 


Resim
Resim

Çok keyifli bir su parkı:) çocuğunuzun bu su parkında çılgına döneceğine eminim, çünkü ben bile içinde olmak istedim gördüğüm anda :))

Aşağıdaki fotoğrafta su parkının tepesindeki kova dolduktan sonra neler oluyor görebilirsiniz:) onu bekleyen ve altına koşan çocuklar ve çığlıklar çığlıklar :))


Resim

Miniklerin en bayıldığı şeydir olur olmaz zamanlarda suyla oynamak:) Sırılsıklam olmuş bir halde karşınıza geldiklerinde ne yapacağınız size kalmış tabi ki ama Paloma Grida Village & Spa'da  tam da onlara göre bir yer var:) Hem ıslanıp hem de koşturabilirler doyasıya... 

Resim
Resim
Resim

Şimdi içinizden "tamam çok keyifli de güneşin altında çocuğumu kaç saat oynatabilirim ki" dediğinizi duyar gibiyim:)

Otelin 1000 m2 alan üzerine kurulmuş olan Mini Clup bölümünde oyun havuzlarının yanı sıra çocuğunuzu güvenle emanet edebileceğiniz kapalı bir alan da mevcut.:) Eğitmenler eşliğinde çok farklı aktivitelerle çocuğunuza unutamayacağı bir tatil deneyimi yaşaması sağlanıyor:)


Resim
Ufaklıklar içeride keyifli vakit geçirirken sizin aklınız onda kalmasın diye içerde bulunan kameralar sayesinde akıllı telefonunuza indireceğiniz bir programdan çocuğunuzu her anını izleyebiliyorsunuz.

Resim
Mini clup dedik ama teknolojiyi en çok seven nesil olan gençler de unutulmamış tabi ki...

Resim
Resim

Paloma Grida Village & Spa 'daki Mini Clup'da amaç çocuklara sadece keyifli vakit geçirtmek değil, eğitici, öğretici aktivetelerle zihinsel gelişimlerine de katkıda bulunmayı amaçlıyorlar.

Resim
Resim

Uykusu gelen minikler hiç zorluk çıkarmadan bu şirin odada uyumaya can atacaklardır eminim.

Resim
Her şeyin ufaği daha bi güzel sanki:)
Resim
Çocuklu tatil yapacak olanların Paloma Grida Village & Spa'yı tercih etmeleri için yeterli sebep var gibi:)

Keyifli tatiller dilerim:)

Bir de bu son resmi de koymalıyım unutmadan:) "Tamam çocuklar için harika ama bizim için ne gibi güzellikler var" diyenlere gelsin... 
Resim

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder